Гарячі обіди вересень 2021

06.09.2021
Ось і прийшов місяць Тішрей. Місяць, що сповнений веселими святами та днями спокути. Місяць роздумів та спогадів… Уже цього тижня іудеї усього світу відсвяткували Рош-га-Шана – єврейський Новий рік.
Зінаїда, 76: «Мені навіть звичайну їжу тяжко готувати, що й вже казати про святкові блюда. А тут і риба фарширована, і салатик, та ще й мед до свята. Дякую вам та бажаю солодкого та щасливого Нового року. Шана Това!»
#обіди_так_обіди
14.09.2021
Вже цього вечора настає Йом Кіпур. Це День очищення, День Спокути, Судний день, день строгого піста. Саме тому цього тижня ми розвели обіди на день раніше.
Сьогодні цитата від нас, ВБФ «Заради тебе», 8 років: «Нехай Ваше ім’я буде вписано в Книгу Життя та скріплено печаткою. Гмар Хатіма Това.»

23.09.2021
Цього тижня юдеї відзначають свято Суккот в пам’ять про вихід євреїв з Єгипту. Поважаючи традиції свята, наші повара не могли готувати у вівторок, але все одно всі наші реципієнти отримали цього тижня по два гарячих обіди.
Ігор, 63: «Завдяки Вам та волонтерам фонду я не тільки отримую щотижня смачні гарячі обіди, але дізнаюся більше про традиції, отримую знання про кошерну їжу, особливості її приготування.»
#обіди_так_обіди

30.09.2021
Сьогодні Всесвітній день усмішки. Ми щасливі від того, що кожного тижня маємо можливість бачити радісні та усміхнені обличчя самотніх людей похилого віку, малюків з багатодітних сімей – усіх наших реципієнтів.
Людмила, 68: «Я вже майже рік отримую від вас ці чудові обіди. Знаєте, помітила, що меню змінюється в залежності від пори року, навіть кольорами. Літом було більше зеленого, зараз, восени, червоні кольори, помаранчеві…»
#обіди_так_обіди